FAQ

Veel gestelde vragen over Fit Food Freedom

Heb je een vraag over een van de Fit Food Freedom trajecten rond emo-eten? Wellicht vind je het antwoord bij deze veelgestelde vragen. Blijf je toch nog met iets zitten? Stuur dan vrijblijvend een bericht.

1| Wat maakt Fit Food Freedom anders dan een dieet?

Fit Food Freedom is geen dieetprogramma. Het gaat om een holistische benadering, waarbij we niet enkel kijken naar wat je eet, maar ook naar de emoties die erbij komen kijken en de stressfactoren die je eetgedrag beïnvloeden. Kortom, een gepersonaliseerd traject waarbij een verandering op lange termijn centraal staat.

2| Hoe gaat de coaching binnen de trajecten precies in zijn werk?

Als je je inschrijft voor het Fit Food Freedom groepstraject, dan volg je elke twee weken een online groepssessie waar je ervaringen uitwisselt met gelijkgestemden. Je kan vragen stellen, die ik meteen beantwoord, en je leert van elkaar. Het creëert een community waarin je je gesteund voelt in het traject naar blijvende verandering.

We starten op 1 juli. We gaan samen voor een fitte zomer!

Volg je het VIP-programma, dan gaat het om individuele sessies. Je kiest zelf of deze online of live (in de praktijk in Sint-Andries/Brugge) doorgaan.

3| Wat is de Fit Food Freedom Academy?

De Fit Food Freedom Academy biedt je toegang tot uitgebreide modules, oefeningen en praktische tools die je helpen komaf te maken met emo-eten. Hier kan je op je eigen tempo groeien en leren, met de hulp van wetenschappelijk onderbouwde tools.

4| Is Fit Food Freedom wel iets voor mij? Ik heb een druk leven en niet veel tijd.

Absoluut! Dit programma is speciaal ontworpen voor wie weinig tijd heeft. Je kiest zelf het traject dat het beste bij jou past en volgt het op je eigen tempo.

5| Hoe kan ik me inschrijven voor Fit Food Freedom?

Kies het traject dat het beste bij jou past en schrijf je online in. Waarop wacht je? Zet vandaag nog de eerste stap naar een leven zonder stress-eten!

6| Kan ik ook coaching krijgen, los van de Academy?

Nee, het is net belangrijk dat je de modules van de Academy doorloopt om daar aan de hand van de opdrachten belangrijke inzichten te krijgen. Het is dankzij deze inzichten dat je het emo-eten onder controle zult krijgen. In de coachings met mij gaan we daar zeer gericht op verder, volgens jouw concrete noden.

7| Wanneer vinden de groepstrajecten plaats?

Op deze momenten, van iedere coaching krijg je ook de replay die je onbeperkt kunt herbekijken:

  • Vrijdag 12 juli van 19 tot 21 uur – Feestelijke kick-off coachingscall met bubbels
  • Zondag 28 juli van 9.30 tot 11.30 uur – Coachingscall
  • Vrijdag 9 augustus van 19 tot 21 uur – Coachingscall
  • Zondag 25 augustus van 9.30 tot 11.30 uur – Coachingscall met feestelijke Graduation!